Grafik om privatlivspolitik

Privatlivspolitik

HP EXPRESS indhenter personoplysninger, når du besøger hjemmesiden.

 

Generelt

Vi indsamler, som alle andre hjemmesider, persondata såfremt det er relevant for os samt din færden på hpexpress.dk. Når vi indsamler, behandler eller anvender persondata, vil vi altid overholde de gældende lovbestemmelser.

Vi opbevarer dine persondata i den tid, vi er juridisk forpligtet til det og så længe, at det er relevant i forhold til vores hensigt med brugen af dem.

 

Vi indsamler følgende oplysninger

For at vi kan gennemføre en service for dig, er vi nødt til at indhente diverse persondata og virksomhedsdata.

Når du besøger hjemmesiden og/eller udfylder kontaktformularen, indsamler vi og behandler dine persondata, herunder med ikke begrænset til IP-adresse, navn, tlf.nr. e-mail adresse.

 

Cookies

Hjemmeside anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller tablet med det formål at genkende enheden, huske indstillinger samt udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus og malware.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google
Facebook
…med flere

 

Den dataansvarlige

Det er anpartsselskabet HP EXPRESS beliggende på Damstien 1 2 3, 6000 Kolding med CVR nummer 42179078, som er ansvarlig for indsamlingen, behandlingen, og brugen af de indhentede personoplysninger på hpexpress.dk.

 

Formålet og grundlaget for behandlingen

De persondata som vi registrerer om dig lagres i 5 år og slettes derefter.

Øvrige modtagere af dine personoplysninger

På intet tidspunkt vil vi sælge dine persondata til tredjemand og de vil ej hellere blive overført til tredjelande.

I de tilfælde du vælger at anmelde vores hjemmeside på eksempelvis trustpilot.dk, vil dit navn og din e-mail adresse blive videregivet dertil.

Da vi anvender systemer fra tredjemand til at analysere din færden på hpexpress.dk vil der i visse tilfælde blive videregivet persondata i anonymiseret form, dette kan for eksempel være Google Analytics.

 

Dine rettigheder

Som registreret har du flere rettigheder, som vi til hver en tid sikrer opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om at få indsigt i og at få ændret dine persondata.

Såfremt du mener, at oplysningerne er forkerte, kan du få dem tilrettet. I flere tilfælde har vi også pligt til at slette dine persondata, såfremt du anmoder herom. 

Det kan være, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til vores formål, som vi har ønsket at bruge dem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at dine persondata behandles uretmæssigt i forhold til den gældende lovgivning.

Du kan også klage over behandlingen af dine persondata til kontakt@hpexpress.dk, og du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på
(+45) 24 14 11 11 eller på kontakt@hpexpress.dk.