Om Os

Jeg har mere end 25 års Erfaring

Direkte og hurtig levering

Efter at du har booket en kurerkørsel, er vi ofte hos dig indenfor 1 time og kører straks til modtager destinationen.

Venlige priser

Vi bruger vores egne biler og chauffører, og kan derfor tilbyde utrolig lave priser, høj service og sikkerhed.

Vi kender vejene

Vi kender alle vejene i Europa og ved, hvor vi skal undgå at køre og derfor kan vores kurer levere varen hurtigt.

Hej med dig.

Jeg har mange års ekspertise indenfor logistik-branchen og har derigennem opnået et bredt kendskab til og indsigt i alle aspekter af logistiske udfordringer og løsninger samt opbygget et omfattende netværk af tillidsfulde mennesker i branchen. Dette indebærer alt fra traditionel kurertransport i udlandet og Danmark, godstransport lagerhoteller og andet i ind- og udland.

Jeg har løst utallige opgaver for særdeles tilfredse kunder, alt fra at køre blodprøver til franske laboratorier fra danske dyreavlere, maskindele rundtomkring i Europa og juridiske dokumenter. Dette er blot et lille udpluk af de opgaver, jeg i årenes løb har løst.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, så vi kan indgå i en dialog om netop dine udfordringer. Jeg hjælper dig uanset opgavens omfang.

Billige kurer transport signatur


Torben Køremark

CEO | Founder

Lidt baggrundsviden om kurertransport

billede af gammel kurerservice

Kurertransport har været under konstant udvikling helt siden det antikke Grækenland. Dengang for mange år siden hed det sig at være budbringere, der senere hen udviklede sig til at være en særdeles vigtig industri det gamle Persien. Opgaven for budbringerne var at levere vigtige beskeder mellem to interessenter.

Siden hen har kurer servicebranchen vokset sig fra at levere enkelt kommunikation i et relativt begrænset område til at udgøre et helt essentielt element for verdensøkonomien og er således blevet en hjørnesten i globaliseringen.

Nye teknologier, introduktionen af en stærkt voksende e-handel, højt specialiserede virksomheder, som er afhængige af

komplekse komponenter fra underleverandører. I særdeles ekspres kurertransport er her vigtig. Forestil dig et skib, der ligger ved en kaj i Lissabon, med en motor produceret på en fabrik i Aalborg, der mangler netop en specifik reservedel, for at motoren er fuldt ud funktionsdygtig. Der kan nævnes mange eksempler. I dette tilfælde er det alfa og omega, at denne del leveres hurtigt muligt fra Aalborg til skibet, så det igen kan sætte til søs. Netop her kommer HP Ekspres ind i billedet. Hurtig og ekspres levering til udlandet indenfor kort tid. F.eks. vil en tur fra Danmark til Spanien kun tage omkring 14 timer, og vi kører døgnet rundt til en på forhånd aftalt fast pris.

VORES SERVICES

Venlige Priser & Hurtig Levering Til Dig

Vi kører alle ugens dage og vi er ofte hos dig indenfor 1 time, og derefter straks på vej til modtageren.
Helt uden unødige stop undervejs. Vores chauffører har helt styr på den hurtigeste rute og kender alle vejstrækningerne i Europa.

Skal du have sendt en forsendelse til et land udenfor Europa, benytter vi luft-, sø-, gods- og kurer transportører, som vi har opbygget tillid til.

Altid til samme venlige priser.

VORES KURERKØRSEL

Prisvenlig Ekspres Kurerkørsel

HP EXPRESS ønsker at være din og Danmarks foretrukne og mest jordnære kurer, når det drejer sig om kurerkørsel til udlandet. Vi gør os en dyd i at yde en god og professionel service, hvor især tillid er et vigtigt parameter for os. Samtidig gør vores simple lean-optimerede setup, at vi kan tilbyde særdeles fordelagtige priser på kurerservice.

Vores speciale ervirksomheder, som hurtigt og effektivt ønsker at sende en forsendelde, det kunne være komponenter eller dokumenter, fra Danmark til et land i eller udenfor Europa. I Europa anvender vi udelukkende vores egne specialdesignede varevogne. Skulle du have en forsendelse, som skal sendes til et land udenfor Europa, har vi nøje udvalgt lokale kurer og har fordelagtige aftaler med en række flyselskaber.

UDTALELSER

Hvad har vores kunder sagt om os

Vi har kun tilfredse kunder, som anbefaler os til deres bekendte. Det er vi stolte af, og den rejse vil vi selvfølgelig fortsætte. En stor af æren for dette skyldes, at vi sætter stor pris på et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder.

Hos os er en aftale en aftale, og det går vi aldrig på kompromis med.

Torben er utrolig struktureret og imødekommende, og har aldrig oplevet, at han ikke overholder vores aftaler

Anders Hansen Logistikmedarbejder

HP Express har i flere år hjulpet os når det brænder på. 6 stjerner herfra. Tak for et godt samarbejde 🙂

Anne Grethe Ejer

Når noget skal gå stærkt bruger vi altid HP EXPRESS. Torben er rigtig god at arbejde sammen med og er meget professionel!!!

Hans Poulsen Shippingassistent