Historien
bag
Kurerkørsel

Historien
bag
Kurerkørsel

8 fakta om kurerservice

Marathon Et maraton er 26 miles langt på grund af en kurer i det antikke Grækenland. Pheidippides, en kurer, løb denne afstand fra Marathon til Athen i Grækenland for at sprede nyheden om, at grækerne sejrede over Persien i den græsk-persiske krig.Click HerePersiaKurertjenester stammer fra Persien.

Omkring 400 før Kristi fødsel lod prinsen Cyrus yngre løbere, målduer og mænd på hesteryg levere vigtige budskaber i hele sit rige og videre ud i verden.Click HereHesteHeste erstattede til sidst kurerer til fods.

Grækerne og romerne gjorde kurer med hest og vogn til den mest almindelige leveringsmetode.Click HereTidligste erhvervBeing a courier is among one of the earliest professions.

Being a courier became a vocation by the Middle Ages, and royal courts paid couriers wages to deliver their parcels.Click HereMidten af 1800-talletDer var ikke nogen egentlige kurerfirmaer i USA før midten af 1800-tallet. Det første pakkeleveringsfirma i USA blev etableret i 1852 af Wells Fargo. Efter nutidens standarder var det ikke særlig pålideligt eller rettidigt.Click HereThe Pony ExpressThe Pony Express er krediteret for at ændre hastigheden og effektiviteten af postlevering i Amerika. Kurerer var i stand til at transportere pakker fra østkysten til vestkysten på kun 10 dage og kørte på hesteryg i stedet for at bruge diligencer.Click HereStrænge kravI begyndelsen var der strænge krav til en kurer.

I en gammel jobannonce stod dette: Søges: Unge, magre, tynde fyre, der ikke er over atten. Skal være erfarne ryttere og villige til at risikere døden dagligt.Click HereStørste kurerfirmaerEt af de største kurerfirmaer i verden (United Postal Service) blev grundlagt i Seattle i 1907 af to teenagedrenge.

De leverede pakker mest til fods og på cykel.Click Here

En kort historie om kurerindustrien

Kurerindustrien har eksisteret i hundreder af år, men mange mennesker er ikke klar over, at det er historie. Kurerbranchen forveksles ofte med almindelig posttjeneste, fordi begge brancher giver kunderne leveringstjenester. Der er dog en stor forskel på de to, og det er individualiseringen af ​​tjenester, som kunder kan drage fordel af, når de bruger en kurerservice. Her er en hurtig historie om kurerbranchen.

Da kurertjenesten begyndte for tusinder af år siden, for alvor, kom leveringsmetoden via løb. Folk ville få beskeder at levere og skulle køre dem til deres destination. Dette udviklede sig til sidst til at bruge postduer, heste, diligencer, tog, cykler og til sidst biler.

Kurerer har en særlig plads i USA’s historie, der går tilbage til Paul Revere i 1775. Revere er kendt for sin Midnight Ride, da han red gennem byerne Lexington og Concord på hesteryg for at advare indbyggerne om nærme sig britisk milits. Også fra uafhængighedskrigen red Ann Hennis Trotter Bailey (Mad Ann) 100 miles for at bringe krudt fra Fort Clendenin til Fort Savannah.

Kurertjenesten så sin første store udvidelse i år 1852 i USA, da Wells Fargo blev dannet. Den velkendte virksomhed blev den første i landet til at levere pakkeleveringsservice til kunderne. Virksomheden hjalp med at flytte guld og andre genstande til nyetablerede territorier, især i den vestlige del af det ekspanderende land.

Blot otte år senere blev Pony Express dannet for at sende post og andre små pakker mellem St. Joseph, Missouri og Sacramento, Californien. Flere ryttere på heste blev brugt til at tilbagelægge ruten på 2.000 kilometer i en periode på 10 dage. Pony-ekspressen varede ikke for længe, ​​da opfindelsen af ​​telegrafen gjorde den irrelevant i 1861.

Det første medlem af det, der nu er kendt som de fire store opstod tilbage i 1907, da Jim Cassey lånte $100 af en ven for at skabe det firma, der i dag er kendt som UPS. Virksomheden begyndte driften med ét køretøj og på vestkysten. Det udvidede ikke operationer til østkysten før 1930.

TNT åbnede sine døre i 1946 som K.W. Transportere. DHL begyndte at levere leveringstjenester i 1969. FedEx startede driften i 1973 og leverede endda 186 pakker den første nat i drift. I 1989 udvidede UPS sin leveringsservice til mere end 175 lande.

Kurerbranchen er i dag flydende med masser af muligheder for dine leveringsbehov. Du kan sende stort set alle varer i disse dage, inklusive medicin, elektronik, post, dokumenter, tidsfølsomme materialer og meget mere. Virksomheder og enkeltpersoner kan sende dokumenter og pakker til modtagere inden for en arbejdsdag og inden for samme hverdag, hvis de sendes ud til et bestemt tidspunkt, og destinationen er inden for en vis afstand.

VORES KURERKØRSEL

Prisvenlig Ekspres Kurerkørsel

HP EXPRESS ønsker at være din og Danmarks foretrukne og mest jordnære kurer, når det drejer sig om kurerkørsel til udlandet. Vi gør os en dyd i at yde en god og professionel service, hvor især tillid er et vigtigt parameter for os. Samtidig gør vores simple lean-optimerede setup, at vi kan tilbyde særdeles fordelagtige priser på kurerservice.

Vores speciale ervirksomheder, som hurtigt og effektivt ønsker at sende en forsendelde, det kunne være komponenter eller dokumenter, fra Danmark til et land i eller udenfor Europa. I Europa anvender vi udelukkende vores egne specialdesignede varevogne. Skulle du have en forsendelse, som skal sendes til et land udenfor Europa, har vi nøje udvalgt lokale kurer og har fordelagtige aftaler med en række flyselskaber.

UDTALELSER

Hvad har vores kunder sagt om os

Vi har kun tilfredse kunder, som anbefaler os til deres bekendte. Det er vi stolte af, og den rejse vil vi selvfølgelig fortsætte. En stor af æren for dette skyldes, at vi sætter stor pris på et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder.

Hos os er en aftale en aftale, og det går vi aldrig på kompromis med.

Torben er utrolig struktureret og imødekommende, og har aldrig oplevet, at han ikke overholder vores aftaler

Anders Hansen
Logistikmedarbejder

HP Express har i flere år hjulpet os når det brænder på. 6 stjerner herfra. Tak for et godt samarbejde 🙂

Anne Grethe
Ejer

Når noget skal gå stærkt bruger vi altid HP EXPRESS. Torben er rigtig god at arbejde sammen med og er meget professionel!!!

Hans Poulsen
Shippingassistent