Fordele ved
Kurerkørsel

kurer-transport med påskriften hurtig levering

6 fordele ved kurerkørsel og hvordan kurerkørsel adskiller sig øvrige transportsmetoder

Rigtig mange kender ikke den egentlige forskel mellem kurerkørsel og andre logistikløsninger, der findes på markedet. Dog er der stor forskel, især når det drejer sig om kurerkørsel.

En kurerservice er en premium, altomfattende service, som afhenter og leverer forsendelser inden for den kortest mulige tidsramme, mens øvrige logistik erhverv typisk anvendes til at transportere breve og pakker, som i de fleste tilfædle kan tage dage om at nå frem til modtageren.

Nedenfor kan du se, hvordan kurerkørsel adskiller sig fra tradtionelle transportstjenesterHastighed og effektivitet

Indledningsvis vil fastslå, at vi ikke påpeger, at øvrige logistisk-tjenester er ineffektive og langsomme. Når man med i ligningen medregner, mængden af pakker og breve, de håndterer, er de på sin vis også særdeles effektive.

Men er særlig fordel ved at vælge kurerkørsel er dog, at hastigheden og effektiviteten langt overstiger de øvrige logistik transporter. En kurerkørsels formål er kun, at hurtigst muligt køre dine forsendelser fra A til B, helt udenom fordelingscentre.

Så hvis du har behov for, at en sende en forsendelse, og tiden er af høj betydning, så er kurerservice dit bedste valg med hensyn til leveringstid og effektivitet.

Vælger man en traditionel transportvirksomhed, eksempelvis postvæsnet, er en overvejende forskel, at de i de fleste tilfælde kan garantere, at levere næste dag, uden et definerbart tidspunkt. Derimod kan en kurer indenfor et kort tidsinterval garantere leveringen.

Du vil normalt opdage, at andre transport tjenester har en tendens til at estimere levering inden for en bestemt dato, i modsætning til et bestemt tidspunkt.

Selvom det er acceptabelt, og der ikke er noget galt med det, betyder det ikke, at det nødvendigvis vil fungere for din virksomhed. Kurerkørselstjenester er derimod i stand til at give et estimeret tidsrum, som i de fleste tilfælde er meget mere bekvemt, når det handler om ekspres forsendelser.

I langt de fleste tilfælde kan HP EXPRESS hente din forsendelse indenfor 1 time og straks køre afsted hen til modtageren. Dermed kan vi i næsten alle tilfælde levere en given forsendelse samme dag i hele Europa.Færre begrænsninger i forhold til størrelsen

En anden faktor, der også adskiller kurerkørsel fra andre tjenester er, at kurer har færre vægt- og størrelsesbegrænsninger, når det kommer til forsendelse af varer.

Når du bruger en standard tjeneste, er det almindeligt at se størrelse, vægt og varebegrænsninger, som kan forhindre dig i at sende varer til deres destination. Dette er noget, der tipper skalaen betydeligt til fordel for kurerkørsel i modsætning til øvrige tjenester. Du kan altså forsendelser med færre restriktioner – og gør det nemt for dig.Sporing i realtid

En anden vigtig fordel ved kurerkørsel, og hvordan den adskiller sig fra øvrige transportsjenester, er vores evne til at levere præcis sporing i realtid.

Dermed ikke sagt, at andre tjenester ikke kan tilbyde sporing, selvom de har tendens til at være mere generiske, såsom hvor forsendelsen er placeret, og den dag den skulle ankomme.

Kurerkørsel giver dig dog sporing i realtid, så du ved præcis, hvor dine forsendelser er. En anden ting, hvor kurerkørsel adskiller sig fra øvrige transportsmuligheder er, at du har mulighed for at ringe til vores kurerfirma og få præcise opdateringer og forventninger til netop din forsendelse. Så du kan bekymre dig mindre om dine forsendelser og i stedet fokusere på dine kerneopgaver. kerneforretningsopgaver i stedet.

 

INDENFOR EUROPA

For alle forsendelser i Europa, kører HP EXPRESS med vores egne biler og chauffører, hvor bilerne har GPS-sporing, og dermed kan vi altid oplyse dig præcis om, hvor din forsendelse befinder sig.

 

UDEN FOR EUROPA

Sender du varer udenfor Europa, er det vigtigt, at du stadig har overblik over, hvor dine forsendelser befinder sig.

Derfor anvender HP EXPRESS kun anerkendte luft-, skib-, og togselskaber, som vi har tillid til og et stærkt samarbejde med. Dermed kan vi altid oplyse præcis, hvor din forsendelse befinder sig.Professionel emballage

På trods af, at emballage kan virke mindre vigtigt, er der stadig stor forskel mellem emballage, når det kommer til kurerkørsel, og hvad der adskiller dem fra øvrige transportstjenester.

Uanset hvilken type service du vælger, er det din pligt at sikre, at dine varer er pakket korrekt og opfylder de nødvendige specifikationer.

Det er i både din og kurerens interesse at sikre, at dine varer er pakket korrekt. Det betyder, at dine forsendelser ankommer sikkert til destinationen.

Omvendt kan vi hos HP EXPRESS tilbyde personlig rådgivning om emballage. Dette kan omfatte, at vi hjælper dig med nyttige tips til at sikre, at dine forsendelser sendes på den mest sikre måde.

Vi hos HP EXPRESS kan efter anmodning sørge for, at dine varer pakkes professionelt inden afgang og sørge for, at eventuelle skrøbelige varer ankommer til deres destination i perfekt stand.

Derimod vil mange andre transportstjenester nægte at sende genstande, der ser ud til at være pakket forkert.

Det er her, en god kurertjeneste kan gøre den afgørende forskel, da du med kurerkørsel kan aldrig vil opleve, at en forsendelse ikke lever op til kravene. Opdater vores kurerer, at en forsendelse er uhensigtsmæssigt pakket, hjælper vi dig inden afgang.Told og skat

Når du sender forsendelser til udlandet, kan der være problemer omkring told og skat, og om de gælder for din forsendelse.

Når du sender genstande med traditionelle transpotstjenester, er det sandsynligt, at de vil opkræve modtageren for eventuelle afgifter, skat og betaling, der skal foretages, før en forsendelse overdrages, hvilket kan være et forstyrende element i processen.

Hos HP EXPRESS tilbyder vi ‘deliver duty paid (DDP)’. Dette giver en meget jævnere forsendelsesoplevelse, da afsenderen fortæller os, at de selv afregner afgifter, told og skat, så modtageren glidningsfrit kan modtage forsendelsen. Dette reducerer også eventuelle forsinkelser.

Til sammenligning opkræver de traditionelle transportsfirmaer altid dine modtagere for enhver afgift, told eller skat.Skræddersyede tjenester

Traditionelle transportsservices, har en tendens til at tilbyde en ensartede tjenester, som kan være den idelle løsning, især når pris og tid ikke er afgørende.

Er tid dog en vigtig faktor for netop din forsendelse, er HP EXPRESS kurerkørsel at foretrække.

Vores kurertjeneste tilbyder skræddersyede tjenester og du vil højst sandsynligt opbygge en relation til os, så vi på forhånd kender til dine behov. Vi kan samarbejde med dig om skræddersyede løsninger, så hele distributionen er strømlignet.

Vores skræddersyede løsninger giver dig den perfekte leveringsløsning. Derimod vil traditionelle transportstjenester sjældent kunne opbygge personlige relationer, da der ikke er noget ægte partnerskab, der kan skabes for at få en dybdegående forståelse af din virksomhed.

Med ingen eller minimal forståelse af din virksomhed og dens behov, kan traditionelle transportstjenester ikke levere de bedst mulige skræddersyede løsninger, som vores kurertjenester kan.

VORES KURERKØRSEL

Prisvenlig Ekspres Kurerkørsel

HP EXPRESS ønsker at være din og Danmarks foretrukne og mest jordnære kurer, når det drejer sig om kurerkørsel til udlandet. Vi gør os en dyd i at yde en god og professionel service, hvor især tillid er et vigtigt parameter for os. Samtidig gør vores simple lean-optimerede setup, at vi kan tilbyde særdeles fordelagtige priser på kurerservice.

Vores speciale ervirksomheder, som hurtigt og effektivt ønsker at sende en forsendelde, det kunne være komponenter eller dokumenter, fra Danmark til et land i eller udenfor Europa. I Europa anvender vi udelukkende vores egne specialdesignede varevogne. Skulle du have en forsendelse, som skal sendes til et land udenfor Europa, har vi nøje udvalgt lokale kurer og har fordelagtige aftaler med en række flyselskaber.

UDTALELSER

Hvad har vores kunder sagt om os

Vi har kun tilfredse kunder, som anbefaler os til deres bekendte. Det er vi stolte af, og den rejse vil vi selvfølgelig fortsætte. En stor af æren for dette skyldes, at vi sætter stor pris på et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder.

Hos os er en aftale en aftale, og det går vi aldrig på kompromis med.

Torben er utrolig struktureret og imødekommende, og har aldrig oplevet, at han ikke overholder vores aftaler

Anders Hansen
Logistikmedarbejder

HP Express har i flere år hjulpet os når det brænder på. 6 stjerner herfra. Tak for et godt samarbejde 🙂

Anne Grethe
Ejer

Når noget skal gå stærkt bruger vi altid HP EXPRESS. Torben er rigtig god at arbejde sammen med og er meget professionel!!!

Hans Poulsen
Shippingassistent