Vores Bilpark

Vi bruger kun Kurerbiler
af høj Kvalitet

Overholder alle lovpligtige krav

Vores biler overholder alle service og eftersyn, og er særdeles velholdte. Vi oplever derfor særdeles sjældent, at en bil går i stå. Skulle der alligevel opstå et driftstop, sørger vi straks for en erstatningsbil, så vi overholder den aftalte tidsfrist.

Dygtige chauffører

Vi er meget omhyggelige, når vi udvælger chauffører til vores kurervirksomhed. Vi søger altid chauffører med en høj grad af erfaring, som har stor erfaring med kørsel i Europa. Alle vores chauffører er danskboende og dansktalende.

GPS i alle kurerbiler

Da vi har live GPS-enheder i alle vores køretøjer, kan du altid kontakte os for den eksakte position af din forsendelse. Vi har samtidig denne anordning installeret for at sikre, at alle færdselsregler og fartgrænset over

Vores valg

Vi har i årenes løb forsøgt os med mange forskellige bilmærker, modeller i mange prisklasser. Vores primære valg er landet på Citroën Berlingo Van. Den har vi valgt ud fra vores ønske om driftsikkerhed, lastningsevne, økonomikørsel og indkøbspris. Alt sammen som kommer dig til gode. Både af hensyn til vores overordnede mål om altid at overholde den aftalte tidsfrist samt din samlede pris på vores kurerservice.

Oplysninger om lasteevne

Antal paller: 2 EUR paller (180×80 cm)
Læssehøjde: 110 cm

Citroen Berlingo Van til kurertransport mellem
VORES KURERTRANSPORT

Prisvenlig & Ekspres Kurer

HP EXPRESS ønsker at være din og Danmarks foretrukne og mest jordnære kurer, når det drejer sig om kurerkørsel til udlandet. Vi gør os en dyd i at yde en god og professionel service, hvor især tillid er et vigtigt parameter for os. Samtidig gør vores simple lean-optimerede setup, at vi kan tilbyde særdeles fordelagtige priser på kurerservice.

Vores speciale virksomheder, som hurtigt og effektivt ønsker at sende en genstand, det kunne være komponenter eller dokumenter, fra Danmark til et land i eller udenfor Europa. I Europa anvender vi udelukkende vores egne specialdesignede varevogne. Skulle du have en forsendelse, som skal sendes til en modtager udenfor EU, har vi nøje udvalgte kurer i mange udenlandske lande og fordelagtige aftaler med en række flyselskaber.

UDTALELSER

Hvad har vores kunder sagt om os

Vi har kun tilfredse kunder, som anbefaler os til deres bekendte. Det er vi stolte af, og den rejse vil vi selvfølgelig fortsætte. En stor af æren for dette skyldes, at vi sætter stor pris på et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder.

Hos os er en aftale en aftale, og det går vi aldrig på kompromis med.

Torben er utrolig struktureret og imødekommende, og har aldrig oplevet, at han ikke overholder vores aftaler

Anders Hansen
Logistikmedarbejder

HP Express har i flere år hjulpet os når det brænder på. 6 stjerner herfra. Tak for et godt samarbejde 🙂

Anne Grethe
Ejer

Når noget skal gå stærkt bruger vi altid HP EXPRESS. Torben er rigtig god at arbejde sammen med og er meget professionel!!!

Hans Poulsen
Shippingassistent